Pedagogisk mappe

Kjetil Liestøl Nielsen

Innledning

Velkommen til min pedagogiske mappe! Denne nettsiden gir en oversikt over mitt pedagogiske arbeid i forbindelse med søknad som merittert underviser våren 2020.

Om meg

Mitt navn er Kjetil Liestøl Nielsen og jeg jobber som førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) hvor jeg underviser på grunnskolelærerutdanningen på Campus Notodden, og snart også på lektorutdanningen i realfag på Campus Kongsberg. Jeg er utdannet fysiker ved NTNU hvor jeg tok min mastergrad i teoretisk fysikk før jeg tok en doktorgrad i bruk av studentresponssystem i realfagsundervisning.

Før jeg begynte på USN jobbet jeg ved ingeniørutdanningen på Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST) hvor jeg underviste fysikk, matematikk og statistikk. Ved USN har jeg undervist både fysikk, matematikk, statistikk og kvantitative forskningsmetoder for lærerstudenter, både for de som skal blir lærere på trinn 1-7 og trinn 5-10. Jeg har også undervist videreutdanningsemner for lærere, både 1-7 og 5-10. En komplett liste over arbeids- og undervisningserfaringer finner du i min CV (Vedlegg 1).